Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Zbraň romantického Itala aneb Metoda tří stupňů

20.06.2018
Počet shlédnutí: 3695

Dnes bych vám ráda představila fikanou metodu na to, jak krok za krokem získat ženu. Vymyšleno mým italským známým, který jako beznadějný romantik bloudí světem a tvrdí, že ženu lze získat pouze lstí.


Tuto metodu zkoncipoval jako možnost přiblížit se k ženám, o které opravdu stojí a se kterými by rád navázal vážný vztah. Pro ženy, které je 'nutno' dostat pouze do postele, prý metody potřeba není. Ta jedna noc se vždycky zvládne. Problém nastává v okamžiku, kdy jde o to, upoutat ženu na déle.

Tato metoda se nazývá třístupňová a já bych vám teď ráda popsala, o jaké stupně se jedná.

 

Stupeň číslo jedna: kamarádská schůzka

Na první schůzce jde o jediné: získat důvěru. Nakolik jsou ženy zvyklé na to, že se o ně neustále někdo pokouší, jsou na to vždycky připraveny a přesně to i očekávají. V podstatě žena vychází z toho, že se muž snaží být okouzlující a vtipný a že pouze čeká na to, až nastane možnost přiblížit se tělesně. Nakolik je zde ve hře vážná známost, jde na první schůzce o to, ukázat ženě, že člověk není jeden z těchto povrchních mužů a že se mu dá důvěřovat. A jak to udělat?


Tím, že veškerá schůzka proběhne v naprosto kamarádském stylu. Žádný flirt. Žádné pokusy o fyzický kontakt. Žádný nápis 'toužím po tobě' na čele. Nic. Na této schůzce nejste muž, ale naprosto neškodný kamarád. Být sice vtipný, ale držet se na zcela neerotické úrovni tím, že se budete hlídat. Už během schůzky jedna se připravuje půda pro schůzku dvě tím, že se navrhne nějaká příští kamarádská schůzka.

 

Schůzka číslo dvě:

Nyní je cílem dát najevo, že jste muž. Dát najevo, že si ženu ceníte a že nehodláte být jenom kamarádem. Heslem večera je však zdrženlivost. Nejde o to začít se na ženu sápat či ji zasypat komplimenty. Jde o to nasadit jí brouka do hlavy, aby si řekla 'na tom klukovi něco je'. Jak na to? Dva, tři nenápadné komplimenty. Dnes večer ti to moc sluší. Nebo letmý dotek na zádech, zatímco ji doprovázíte do restaurace. Pohled do očí, který trvá o zlomek vteřiny déle, než jindy. A pak stop. Ani o chlup víc. Méně je více a vy se přece nechcete katapultovat do skupiny oněch povrchních mužů, kterým jde pouze o to jedno. Jde zde o to, aby o vás žena přemýšlela a uvědomila si, že přicházíte v úvahu i jako partner.

 

Rande číslo tři

Tohle rande je osudové. Pokud žena na třetí setkání přistoupila, znamená to, že máte napůl vyhráno. Cílem dnešního večera je pusa. Jde o to, nadobro a jednoznačně se oddělit od kamarádské bytosti a dát najevo, že vás žena zajímá. Jste atraktivní muž a ona je atraktivní žena a na obou stranách panuje zájem.

To samozřejmě není jednoduché a ne vždy se to podaří, ale pokud ano, máte ruku v rukávě.


Ovšemže se může stát, že to fungovat nebude. V tom případě se však můžete spolehnout na to, že jste zkusili všechno, co se dalo.


Tato metoda je fascinující proto, že řeší jedny se základních chyb, které muži ve styku s ženami dělají: přílišná očividnost či nátlak nebo naopak přílišné otálení a uváznutí v přátelské zóně. Méně je totiž někdy více a tyto tři kroky jsou vymyšleny přímo geniálně.

 

Jaké jsou vaše taktiky na upoutání žen, pánové? A jaké chyby podle vás dělají muži nejčastěji, dámy? Komentujte a pište nám na info@vazna-seznamka.cz nebo na facebook.com/ vaznaseznamka.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)