Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

O pomoci, důvěře, poslání… ale hlavně o lásce

20.06.2018
Počet shlédnutí: 3036

Milí čtenáři, děkuji vám všem za dosavadní přízeň naší společné Vážné Seznamce.cz,  i za vaše občasné reakce k mým článkům.

Je pravdou, že poslední dobou jich na seznamce moc nepřibylo, což bylo způsobeno tím, že jsem pro vás nachystala ve spolupráci s mým týmem několik originálních ebooků, videí a také tréningových programů, abych vám pomohla v internetovém seznamování být daleko úspěšnějšími než doposud.


Omluvte prosím, že nyní ještě chvíli nebudu konkrétnější, nicméně právě pracujeme na technické stránce věci, abychom tyto novinky pro vás mohli již během několika málo týdnů uvést do provozu.

Abych vám chvíle čekání trochu zkrátila, připravila jsem pro vás následující článek:

 

O pomoci, důvěře, poslání, ale hlavně o lásce …

Vážná Seznamka.cz vznikla jako projekt, který se bude lišit od všech ostatních seznamek na českém trhu. Svůj život začala nejprve jako klasický seznamovací portál, avšak primárně zaměřený na inzerenty hledající dlouhodobý a trvalý vztah. A zároveň vybočila ze zavedených poměrů svým vnitřním uspořádáním, s důrazem na zajímavou možnost založit si profil Premium a ustavit tak skupinu těch nejvážněji seznamujících se.

Je pravdou, že jsme tento jedinečný přínos asi  dostatečně nevysvětlili, proto převážná většina inzerentů zůstala v základním profilu Standard.


A upřímně řečeno, právě při detailním procházení těchto základních profilů jsem si všimla, v čem spočívá mnohdy  velmi malý úspěch  najít pro sebe na internetu toho nejvhodnějšího partnera. A to mě inspirovalo k nyní chystanému rozšíření seznamky, které vás provede krok za krokem pomocí jednoduchého, o to ale účinnějšího postupu, jak se správně seznamovat, jak si založit neodolatelný profil, jak vytvořit tzv. rezonující inzerát, jaké vhodné fotografie vybrat ke svému profilu a v další fázi také jak správně komunikovat s ostatními seznamujícími se. Ať už tím, že někdo z nich oslovil vás anebo vy oslovujete někoho z nich.


Na jedné straně se to celé jeví jako naprosto jednoduché, až banální. Opak je ovšem pravdou, chcete-li skutečně uspět. Ne že by to jednoduché nebylo, jen je potřeba dodržet určitá pravidla a postupy tak, aby se váš úspěch mnohonásobně zvýšil.


A jak tedy konkrétně postupovat?  To si už brzy budete moci nejenom přečíst, ale zároveň také vyzkoušet v praxi.

Všechny mnou uváděné rady mám osobně prověřené a vyzkoušené a mohu vám zaručit jejich účinnost, pokud je budete dodržovat, jak vám je budu prezentovat.


Setkávám se totiž se spoustou lidí, a to jak mužů, tak žen, kteří na internetu stále tápou. Nedůvěřují. Jsou více zklamáni než nadšeni při tomto druhu seznamování. A to jen proto, že dělají stále dokola ty stejné chyby anebo naopak, že některé věci nedělají vůbec.


Láska je nezbytnou esencí našich životů a ačkoliv všichni toužíme mít vedle sebe milující bytost, blízkého člověka, který opětuje naše city, rozumí nám a sdílí s námi dobré i zlé, není až tak snadné ho/ji najít. Bez lásky se však žít nedá. A i přesto, že se láska často vzájemně proplétá s penězi, nakonec i ti nejbohatší jedinci zjistí a přiznávají, že ani peníze skutečnou lásku nenahradí.


Sama se zabývám tímto tématem a seznamováním se všeobecně již 13 let, a proto jsem se rozhodla vám mé zkušenosti předávat. Postupně. Krok za krokem. Spatřuji v tom velké životní poslání, neboť měnit svět pomocí lásky mi přijde jako naprostá samozřejmost a hlavně nezbytnost pro náš lidský život.


Budu moc ráda za vaše reakce, komentáře, názory, ale i případné náměty na témata zabývající se láskou a seznamováním se a věřte, že vůbec nezáleží na tom, kolik vám je právě let. Věk není omezujícím faktorem pro vyzkoušení metod, o kterých budu psát.


Tak prosím ještě  chvíli strpení a brzy se těším na shledanou u mého prvního ebooku Jak se seznámit na internetu.

Vaše Nicole

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)