Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Pro ženy: 5 tipů, jak si udržet muže

20.06.2018
Počet shlédnutí: 7012

V jednoduchosti je krása. Proto dnes přikládáme pět velmi jednoduchých, ale účinných tipů, kterými si zaručeně vašeho muže udržíte.

 

1. Dejte mu to, co potřebuje, tehdy, když to potřebuje

Navařte mu, když má hlad. Pomilujte se s ním, když má na vás chuť. Nechte ho být, když chce být sám. Dejte mu klid, když je s kamarády. Jako žena máte intuici a možná svého milého už trochu znáte a víte, kdy potřebuje uznání a kdy klid. Pokud se ve svém příteli nevyznáte, pracujte na své vnímavosti.


2. Jednou za čas ho překvapte

Zůstaňte zajímavá. Pokud je v posteli většinou aktivnější on, převezměte iniciativu. Pokud se oblékáte sportovně, vemte na sebe jednou šaty a podpatky. Pokud jste spíše klidná, buďte jednou dominantní. Jednoduše: reagujte jednou za čas jinak, než od vás očekává. Nepředvídatelnost je sexy a muži ji milují. Je to přesně to, co činí rozdíl mezi normální holkou od vedle a bohyní.


3. Neomezujte ho

Ztráta volnosti je největším strachem mužů v souvislosti se vztahy. Ukažte mu, že může dělat, co chce a kdy to chce. Nedávejte mu ultimáta či podmínky a nic mu nezakazujte. Když potřebuje čas sám pro sebe, dopřejte mu jej. Nebojte se, že vám uteče. Právě naopak: pták, kterému dáte volnost, přiletí vždycky zpátky a muž, kterému dáte volnost, vás bude milovat.


4. Buďte dobrá v posteli

Pokud si vyberete muže, se kterým se k sobě hodíte, neměl by to být problém. Buďte uvolněná a otevřená pro jeho přání a představy a zacházejte rovněž otevřeně s těmi vlastními. Sex je velmi důležitou součástí vztahu, tak to nepodceňujte a odvažte se.


5. Nenuťte ho dělat to, co dělat nechce

Například chodit s vámi hodiny po obchodech. Nebo vynášet smetí. Jít na oběd k babičce či se dívat na operu. Tohle má co dělat s respektem. Když někdo něco dělat nechce, tak to tak je. Porozumění a akceptace je jediná možná reakce.

 

Malé tajemství nakonec: Dodržování těchto rad vás zařadí mezi ty nejskvělejší ženy pod sluncem a váš drahý se vás ani za nic nebude chtít vzdát, to mi věřte.


Máte náměty, zkušenosti či komentáře? Jaké jsou vaše osobní tipy, jak si uchovat muže? Navštivte nás na facebooku a komentujte. Budeme se těšit! :)

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
17%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)