Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Pro muže: Proč je nutné akceptovat odmítnutí

20.06.2018
Počet shlédnutí: 11144

Když vás žena odmítne nebo signalizuje nezájem (ať už před první schůzkou či po ní), je čas sklapnout a jít dál.

Bohužel jsou u spousty mužů zaryté dvě představy (či jejich variace), které je utvrzují v tom, že se mají dále snažit:


1. Existují velmi stydlivé ženy, které mají zájem, ale stydí se to říct či dát najevo. Tyto ženy někdy dokonce muže odmítnou i když to tak nemyslí a je možné je přesvědčit, pokud se člověk dostatečně snaží.

2. Žena, která odmítla muže, aniž by ho pořádně poznala, se buďto plete nebo jednala unáhleně a pokud dotyčného lépe pozná, může změnit názor.

Obě tyto představy jsou mylné. Dovolte mi vysvětlit, proč:

1. Žijeme v době emancipace a doba, kdy byla od ženy vyžadovaná poslušnost, stydlivost a absence vlastního názoru, je několik desítek let za námi. Pokud se ženě líbíte, dá vám to najevo a svolí ke schůzce. Pokud vás odmítla, nemá zájem.


Dalším faktem je, že když se vám někdo líbí, signalizujete to, i když nechcete. Je zcela nemožné mít se natolik pod kontrolou, že by nebyl znát ani náznak sympatie. A už tuplem nemožnější a zcela nelogické by bylo, odmítnout schůzku s někým, kdo se vám opravdu líbí nebo je vám sympatický. Pokud vás tedy žena odmítla, skutečně nemá zájem.


2. Cítit se k někomu přitahován z důvodu společných zájmů či hodnot je jedna věc, nezanedbatelnou částí sympatie a přitažlivosti je však i takzvaná chemie, která tam buďto je, nebo ne. Tato chemie je nevypočitatelná, nelze ji uměle vytvořit ani udržet a ani ovlivnit. Vzpomeňte si na nějakou ženu z vašeho okolí, která je sice hezká, chytrá a milá a přesto tam něco chybí a hned víte, co je chemií myšleno.


Pokud oslovujete ženu, kterou vlastně ani moc neznáte, je to zaručeně proto, že vás 'chemicky' přitahuje. Prostě má něco, co ve vás vzbuzuje zájem a tak ji chcete poznat, abyste zjistil, zdali byste se k sobě hodili i z hlediska zájmů a pohledů na svět. Pokud jste pro dotyčnou také 'chemicky' přitažlivý, řekne zaručeně ano, a to ze stejných důvodů.


Pokud tam tato chemie není, budete odmítnuti a nepomůže ani přesvědčování, ani další snažení. Koneckonců proč taky: bez chemie nelze vybudovat vztah a její alespoň malá dávka je nutná jako motor i pro přátelství. Pokud vás žena tedy odmítla, skutečně nemá zájem.


Pár slov k tématu: 'možná je zadaná': Pokud je žena právě v pevném vztahu, je pochopitelné, že se nehodlá intimně stýkat s jiným mužem. Jedna schůzka však není rovnou zahýbání a je pořád možné, že se z toho vyvine přátelství, které nikomu neublíží. Pokud jste tedy zadané ženě sympatičtí nebo ji zaujmete, na schůzku přistoupí (a nejspíš vám zároveň řekne, že má pevného partnera, aby vám dala možnost ustoupit, pokud jsou vaše zájmy čistě erotického či romantického charakteru). Takže i v tomto případě platí: pokud vás odmítla, nemá zájem.


Ženy odmítají velmi jemným a decentním způsobem. Možná vám řeknou něco jako 'momentálně nemám na nic čas' nebo 'jsi opravdu moc milý, ale neklapalo by nám to' nebo 'můj přítel hodně žárlí, to by nešlo'. Také často k odmítnutí přiloží kompliment, jako 'jsi opravdu moc fajn' či 'ráda s tebou trávím čas'.


Proč vám lichotí a zároveň vás odmítá? Protože je milá a nechce vás zranit. Také nechce být důvodem, proč se už nikdy neodvážíte někoho oslovit. Také nechce, abyste se na ni zlobil. Tvrdé a jasné 'ne' používají ženy až v poslední fázi, kdy si muž skutečně nedá říct a když už nic jiného nefunguje. V takovém případě jde už jenom o to získat klid a vlídnost nehraje roli.


A co když opravdu nemá čas? Nebo odvolala schůzku, protože je opravdu nemocná? Zlatým pravidlem je, že pokud má žena opravdu zájem a něco jí do toho přišlo, bude se sama aktivně snažit najít novou možnost, jak vám to vynahradit. Pokud se však jenom omluví a řekne, že to nejde, je čas, abyste to akceptoval a šel dál.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
12%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)