Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Pro muže: 9 znaků, jak poznáte, že jste pro ni jenom kamarád

21.06.2018
Počet shlédnutí: 11378

Kamarádství je skvělá věc. Jít s klukama na fotbal, zajít s kolegou na pivo, či si zapařit s kámoši na xboxu je bezva věc. Slovo 'kamarád' se však může stát i noční můrou, pokud je vysloveno ženou či dívkou, která se vám líbí a od které jste si sliboval víc.


Možná to znáte. Poznáte skvělou dívku. Zamilujete se, ale neodvážíte se udělat další krok. Pravidelně se stýkáte, hodně si povídáte, smějete se spolu a jste si jistý, že ona k vám něco cítí, ale chcete na to jít pomalu.


Mezitím se pro ni rozkrájíte, pomáháte jí se stěhováním, vyzvednete ji z práce, seženete jí nesehnatelné lístky na koncert její oblíbené kapely a když se konečně odhodláte dát přímo najevo, že byste se rád stal jejím přítelem, vyleze z ní něco jako: 'Nechci pokazit naše přátelství.' Blahopřejeme. Úspešně jste se stal členem klubu 'pouze kamarád'.


Aby to nedošlo tak daleko, zde uvádíme několik znaků, na kterých okamžitě poznáte, že se nacházíte na 'kamarádské koleji':


1. Stýkáte se spolu pouze když má čas a chuť ona

Není moc co vysvětlovat. Pokud se spolu scházíte pouze když má čas a chuť ona, čili když se potřebuje vypovídat, když se nudí nebo od vás něco potřebuje, bere vás jako kamaráda a jinak pro vás nehodlá obětovat svůj čas.


2. Mluví s vámi o jiných mužích (a nedělá to, abyste žárlil)

Jakmile s vámi žena, po které toužíte, začne mluvit o jiných mužích a obzvláště o mužích, kterým se líbí nebo kteří se líbí jí, zpozorněte. Znamená to totiž, že o vás ani ve snu nepřemýšlí jako o potenciálním partnerovi. Pokud se ženě někdo (alespoň malinko, minimálně, i zcela vzdáleně) líbí, bude se za normálních okolností vyhýbat povídání o jiných mužích. Pokud tak nečiní, či se vás dokonce ptá na rady ohledně jiných mužů, měl byste se zamyslet.


3. Říká vám všechno, co se jí honí hlavou

Pokud vám žena říká všechno, co se jí honí hlavou, od hádky s kamarádkou přes problémy v práci až po boty, které si chce koupit, znamená to, že vůbec nepřemýšlí nad tím, co říká. Tudíž se na vás vůbec nesnaží zapůsobit, a to je zase proto, že jí v podstatě o nic nejde. Zpackat kamarádství nelze, žejo..


4. Neflirtuje s vámi

... a vy s ní nejspíš taky ne, jinak byste si nelámal hlavu nad tím, jestli vás bere jenom jako kámoše nebo ne. Pokud jste se nikdy nebavili o ničem jiném, než o zcela ne-sexuálních věcech a ani vám dotyčná nikdy nedala najevo, že vás vnímá jako přitažlivého muže, nacházíte se na přátelské koleji.


5. Vypili jste si a slečna pořád nejeví žádný zájem

Pokud můžete i tento bod odsouhlasit, okamžitě přestaňte číst tento článek a začněte se zabývat tím, jak se pro ni (znovu) stát mužem!


6. Chybí mezi vámi tělesný kontakt


7. Chybí mezi vámi sexuální napětí

Tyto body spolu úzce souvisí a daly by se přiřadit k bodu 5. Pokud žena vnímá muže jenom jako kamaráda či kolegu, nebude jevit žádnou snahu o fyzický kontakt a velmi pravděpodobně si bude držet takový odstup, aby tělesný kontakt ani nemohl nastat. Pod pojmy sexuální napětí a tělesný kontakt se rozumí všechny druhy doteků a atmosféry, které si absolutně umíte představit s holkou, která vás přitahuje a které si absolutně neumíte představit se svou sestrou či babičkou.


8. Nejeví jakoukoli snahu, vypadat před vámi dobře

Holka, která po vás touží, se bude líčit, hezky oblékat a hlídat si upravené vlasy. Holka, která po vás touží, nedopustí, abyste ji viděli v teplácích, s neoholenýma nohama, oparem na puse či v jakémkoli jiném stavu, který by jí mohl ubrat na přitažlivosti. Pokud u holky nevnímáte žádnou snahu vypadat dobře, je to proto, že jí vůbec nezáleží na tom, zdali vás přitahuje nebo ne.


9. Když se s ní chcete sejít, pozve k tomu i další lidi

Pokud se jí líbíte, bude vás chtít mít pro sebe. Pokud na vaše rande neustále chce brát kamarádky, kamarády či jiné lidi, bere váš vztah pouze kamarádsky.

 

Článek k tématu ´Jak přestanu být kamarádem´ najdete na naší seznamce v sekci Rádce pro Premium uživatele.


Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
21%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)