Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Muži potřebují uznání

21.06.2018
Počet shlédnutí: 4143

Možná znáte ženy, které si bez jakéhokoli očividného úsilí omotají kolem prstu jakéhokoli chlapa, zatímco vy musíte dělat plány téměř vojenského charakteru, aby s vámi někdo šel alespoň na kafe. Jak je to možné? Zcela jednoduše: tyto ženy přesně pochopily, po čem muži touží a přesně to jim dávají. Abyste nebyla pozadu, vysvětlíme vám tento jednoduchý princip.


Aby žena byla štastná, potřebuje lásku a pozornost. Potřebuje se cítit hezká a být obletována. To je naše přirozená touha. Ne nadarmo jsme si v dětství hrály na princezny, kradly mámě malovátka a málem se přerazily na jejích vysokých podpatcích, keré nám byly o deset čísel větší. Zatímco jsme si představovaly, jaké by to bylo stát se princeznou, baletkou či herečkou, hráli si kluci na hasiče, policajty nebo Supermany. A tady to máme: aby byl muž štastný, potřebuje se cítit jako hrdina.


Muži jsou naprogramovaní k tomu být mužní. Ochraňovat slabé ženy, být silní, úspešní, umět spoustu věcí a zasloužit si obdiv. Z toho důvodu si již malí kluci hrají s vojáky a superhrdiny a cítí se přitahování rychlými auty či nebezpečnými věcmi.


Když muž sní, představuje si například, jak se mu povede zachránit tu atraktivní účetní z hořícího domu. Velmi nebezpečná situace, do které si nikdo z přítomných netroufá a on tam jen tak vběhne, prodře se hořícími sutinami a vrátí se černý od kouře s několika šrámy na pažích a hlavně s tou něžnou děvou v náručí.


V ideálním případě je oděna pouze do bílých volných šatů (bez spodního prádla, tak že se její nádherná hruď krásně rýsuje přes látku) a její dlouhé vlasy vlají ve větru. To už je ale trochu jiná historka:)


Pokud chcete, aby byl muž ve vaší společnosti šťastný, dejte mu obdiv. Dejte mu pocit, že je mužem. Nechte si od něj pomoci, všimněte si, v čem je dobrý a polichoťte mu, dejte mu pocit, že je pro vás tím největším. To je totiž přesně to, co umí ony ženy, které s lehkostí získají jakéhokoli chlapa.


Z části se dokonce nejedná o něco, co by muselo být vysloveno, nýbrž o něco, co dáváte najevo. Když toho muže vnímáte jako mužného, silného a úspěšného jedince; jako hrdinu, odráží se to i v tom, jak se na něj díváte, jak s ním mluvíte a co vyzařujete. Už to má obrovský účinek a správná slova se pak ve správnou chvíli dostaví sama.


Spousta vztahů končí, protože se žena necítí milována a muž se přestal cítit obdivován. Dopřejte muži uznání. Dejte mu pocit, že je tím nejlepším, nejmužnějším a nejúspěšnějším, koho znáte. Je přitom jedno, zdali se jedná o kolegu v práci, vaši novou známost nebo dlouholetého partnera. Každý muž vás za to bude zbožňovat.


Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)