Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Pro muže: 6 znaků, podle kterých jasně poznáte, že můžete udělat další krok

21.06.2018
Počet shlédnutí: 9110

Takže se vám líbí dívka. Povedlo se vám párkrát si vyjít a teď dumáte nad tím, zdali učinit další krok nebo ne. K tomuto tématu máme pro vás jednu špatnou a jednu dobrou zprávu. Ta špatná: ženy zřídkakdy činí první krok, takže se budete muset zachovat jako chlap a vrhnout se do toho. Je tady však i ta dobrá zpráva: Ženy dávají mužům jasně najevo, že se smí pokusit o víc. Stačí trochu naslouchat a hned víte, na čem jste.


Nesnažila se zabránit situaci, kdy je s vámi sama (alespoň dvakrát)

Ocitnout se v situaci 'sama s tím děsným chlápkem' je noční můrou každé ženy. Proto se každá žena v průběhu svého života naučila těmto situacím úspešně bránit (vzpomínáte na tu kolegyni, co jste chtěl oslovit, která ale jakmile jste byli sami musela okamžtě něco vyřídit?).


Pokud se jednou ocitnete s ženou sám v místnosti a ona tomu nezabrání, může to být náhoda. Pokud proti tomu něco měla, poučila se a tato situace už nikdy nenastane. Pokud se s tou samou ženou ocitnente sám podruhé, můžete s naprostou jistotou vycházet z toho, že se dotyčná snaží vyhledávat vaši blízkost, a to právě proto, abyste ji konečně někam pozval, pokusil se ji políbit, vyznal jí sympatie atd. (podle toho, kam jste dosud došli).


Ukázala vám výstřih

Holky mají vnady a vědí, že se tyto vnady mužům líbí. Každá žena moc dobře ví, co to s mužem dělá, když se k němu nakloní opřená o lokty a dovolí mu pohled do výstřihu. Taky moc dobře ví, co s mužem dělá ramínko podprsenky, které náhodou vykukuje zpod košile. Pohled na krajkové kalhotky, které krátce vykoukly z džín, když se sehnula.


Ženy toto všechno vědí a hlavně: umí cíleně nasadit tak, aby to viděl jenom ten muž, který se jim líbí; respektive umí tyto 'chyby' rychle opravit, pokud byl pohled naskytnut někomu, kdo není ten pravý.


A proto: pokud se vám povedlo ukořistit pohled na její výstřih či na její vyčuhující kalhotky a ona okamžitě nezměnila pozici či se nepoupravila, znamená to, že se jí líbíte.


Nevadí jí tělesný kontakt s vámi

Doteky jsou jednoznačným jevem sympatií. Pokud se holce líbíte, bude se vás dotýkat, resp. se tělesnému kontaktu nebude bránit. Je to něco jako vstupenka do nové fáze, něco jako kdyby křičela 'obejmi mě' či 'pohlaď mě po stehně' či: 'Mé tělo ti může patřit... , chceš...?'


Zkuste si někdy sednout mezi ni a její kabelku. Dříve či později se bude muset natáhnout, aby něco vytáhla. Pokud se přes vás nakloní, je to jasné znamení, že máte zelenou. Pokud by s vámi nechtěla žádný tělesný kontakt, mohla by vás jednoduše požádat, abyste jí kabelku podal. Pokud se přes vás naklonila, je to jako oficiální dovolení dotknout se jí.


Mimochodem: Nezapomeňte jí říct, jak jste překvapen, že se přes vás tak nestydatě natahuje a jak jste zcela zaražen :)


Souhlasí se setkáním u vás doma (jenom vy dva)

Žádná žena na světě nebude souhlasit se setkáním jenom vás dvou u vás doma, pokud jste jí nesympatický. Trik 'kouknem se u mě doma na film' či 'můžeme ty pracovní věci probrat u mě' je stejně starý a stejně jednoznačný, jako pověstná sbírka motýlů. Když jsou muž a žena sami dva, tím třetím je ďábel, a to je všeobecně známá věc.


Pokud tedy souhlasila s návštěvou u vás, nejste jí lhostejný a je vám dovoleno učinit další krok.


Varování: fakt, že souhlasila s večerem u vás neznamená, že touží po tom, abyste z ní okamžitě serval oblečení a přehnul jí přes opěrku pohovky. Znamená, že se jí líbíte a že vám důvěřuje. Nezpackejte to tím, že na věc půjdete moc rychle.


Kontaktuje vás v nočních hodinách

Noc má zvláštní moc. Je to velice intimní doba, ve kterou kontaktujeme pouze lidi, se kterými chceme mít intimní vztahy. Pokud vás konatkuje pozdě večer či v noci, je to pozvánka k hlubokým rozhovorům s romantickým či erotickým nádechem. Dobře se bavte :)


Směje se každému vašemu vtipu

Pánové, co dodat. Pokud se směje vašim vtipům i v okamžiku, kdy se na vás zbylých devět lidí v místnosti dívá jako na naprostého idiota, je to láska. Tak ji konečně koukejte pozvat do kina, obejměte ji a dejte jí pusu...

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
15%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)