Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

*Dnes na téma: Chladnička

20.06.2018
Počet shlédnutí: 3333

Nedávno mi dosloužila stará chladnička, tak jsem se rozhodl pořídit si novou, a to přes internet. Přece jen výběr firem prodávajících tato zařízení je obrovský, počet variant jednotlivých modelů je snad bezbřehý a možnost porovnání parametrů na určitých portálech mi výrazně pomůže v orientaci.


Při všem tom pátrání a hledání jsem však narazil v 21. století na něco nečekaného! Našel jsem totiž také prodejce, kteří sice mají jejich výrobky velmi dobře popsané, ale chybí jim tam fotografie!


Člověk je tvor vizuální a poprvé vždy vše vnímá očima. Můžete si přečíst sebelepší parametry, které vás nadchnou, ale přímo toužíte po tom danou věc vidět. Jaké má tvary, jak se otevírají dvířka, jaké je vnitřní uspořádání přihrádek, barvy produktu jsou také neméně významné, vizuální dojem je pro nás totiž velmi důležitým, až bych řekl zásadním parametrem pro první dojem. A popravdě – kolikrát se vám už stalo, že jste se nejprve dívali na foto různých chladniček a až poté, která se vám zdála dle vašeho vkusu nejhezčí, jste si teprve pak přečetli její parametry?


Obal či design prodává. To je věc stará jako lidstvo samo. Proto se obchodníci předhánějí, aby jejich výtvory a výrobky zaujaly co možná nejvíce a slavná světová designerská studia prosperují jako málokdo.


A je zcela jedno, zda si kupujete chladničku, auto, župan nebo kakao. Vizuální pohled je první, co vás zajímá. Zkuste si třeba koupit auto jen podle toho, když víte, že je červené, středně velké, má pět dveří, oblé tvary a světlý interiér. Jedna, dvě fotky – a text už jen doplní to, co vše vidíte vy sami.


To samé platí o lidech. Mnohokrát se mi stalo, že jsem si psal s dívkou, která měla skvěle znějící inzerát i zajímavě vyplněný profil. Ale když mi po delší době našeho dopisování poslala své foto, jednoznačně jsem usoudil, že prostě není můj typ, byť měla dobrou povahu a byla milá.


Jednoduše každý člověk vám z nějakého osobního důvodu nesedne. Ale víte, co je skvělé? Dáte-li si do svého profilu fotku, která vás co nejlépe vystihuje, 95 % lidí si vás prohlédne a okamžitě se najde několik z nich, kteří vám odepíší. Máte-li však profil bez fotky, stejných 95 % lidí jej přejde a vyhledává profily s fotem. Teprve pak, pokud nenajdou na první pohled někoho, kdo je zaujme, se vrací k profilům textovým. Ale věřte, je jich velmi málo.


Všichni máme jen 24 hodin denně a čas každého z nás je drahý, obzvláště v dnešní době.  A protože málo čteme (právě z časových důvodů), nejprve vybíráme očima. Je to rychlé a zároveň hned vyloučíme a současně zařadíme do svého podvědomí lidi, kteří nás něčím osloví.  -   Poté čteme, co daný člověk o sobě prozradil. Jestli se však obáváte, že prostě nejste moc atraktivní, a proti si foto raději do profilu nedáte, i tak děláte velkou chybu. Existuje totiž nespočet lidí, kteří hledají „obyčejného“ partnera a ne sexy idol z módních časopisů. A právě vy máte velikou šanci svou fotografií v profilu zaujmout.


Nakonec jsem si chladničku vybral podle parametrů, ale koupil jsem ji u prodejce, který měl na svém webu její detailní foto. Takový prodejce má totiž vždy mnohem vyšší obrat, protože zákazníkovi zprostředkuje nejen technická data, ale hlavně důležité vjemové údaje – fotografie.

Přeji vám hezký den.


--- Co si o tom myslíte Vy? Komentujte tento článek na FB.

Váš Dopisovatel *Felix

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)