Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

8 největších chyb při sexu na jednu noc

19.06.2018
Počet shlédnutí: 5851

Sex na jednu noc vypadá ve filmech, knihách a videoklipech jako skvělý nápad a perfektní řešení, pokud se na jednu stranu nechcete vázat, ale na druhou stranu ani vzdát tělesného potěšení. Skutečný život je však častokrát o něco nevyzpytatelnější, než všechny ty vášnivé scény, které známe z televize, a tak se může stát, že na vás bude před, během nebo po vášnivé noci čekat nemilé překvapení. Pokud chcete, aby mělo vaše one-night-stand šťastný konec, měli byste si dát pozor na několik věcí:


Nemít jasno

Sex na jednu noc je fajn, ale není pro každého. Jak už název napovídá, jedná se o příhodu, která se s dotyčnou osobou už nebude opakovat. Než se do něčeho takového pustíte, měli byste mít jasno v tom, zdali je tento druh dobrodružství pro vás to pravé. Pokud je pro vás tělesná přitažlivost, intimita a sex velmi blízce spojen s láskou nebo pokud se zrovna nacházíte ve fázi života, kdy si vlastně přejete vztah, porozumění či někoho na povídání, měli byste raději jít domů bez doprovodu. Ušetříte si tím mnoho trápení.


Sex na jednu noc je totiž přesně to, co to je: sex na jednu noc. Pokud máte problém s tím říct sbohem někomu, se kterým jste před několika hodinami vyspali, raději do ničeho nechoďte a počkejte si na někoho, kdo bude chtít odhalit i vaši duši.


Nedostatek přípravy

Kondom lze použít pouze když ho s sebou opravdu máte a když není pět let starý. Ať jste muž nebo žena, buďte připravení. Když říkám kondom, mám namysli kondom, protože to je jediná věc, která vás kromě nechtěného potomka chrání i proti pohlavním nemocem a tím nemyslím pouze virus HIV. Právě naopak, virus HIV je nemocí, která je sice ze všech nejzhoubnější, ale pokud se nepohybujete v drogové scéně nebo na dovolené v Jižní Africe, je pravděpodobnost nákazy docela nízká. To bohužel nelze říct o herpesu, chlamýdiích, bradavičkách a různých jiných pohlavně přenosných onemocněních, které u partnera nelze jen tak rozeznat a které vám můžou pěkně zkomplikovat život. Pokud jste tedy záležitostem na jednu noc otevření, měli byste jít ven výhradně pouze s kondomem (nebo klidně dvěma) v kapse či kabelce.


Tajné doufání ve více

Tento bod platí obzvláště pro ženy. Ženy jsou ze všech stran neustále krmeny iluzí, že jako dobrá přítelkyně musí být sexy a dobrou milenkou. Média neustále vyvolávají dojem, že tato dvě kritéria jsou zaručenou cestou k tomu, upoutat muže a vzbudit v něm touhu po vztahu. Tento mýtus zase nahrává mužům, kteří sexu až příliš neradi říkají ne a pokud tedy potkají ženu, která jim chce předvést své kvality v této oblasti, nebudou se bránit.


Ať už jste žena nebo muž, mějte na paměti: sex je sex a jako můstek ke vztahu nefunguje. Pokud tedy máte chuť na sex a jste srozuměny s tím, že z toho nic dál nebude, jděte do toho. Jestli však doufáte ve více a máte pocit, že společná noc ve vašem partnerovi vzbudí stejnou touhu, zadržte.


Ztracené věci

Před nějakou dobou mne na Facebooku upoutal jeden příspěvek. Byl uveřejněn v komunitě jednoho zahraničního velkoměsta. Kromě mne tento příspěvek upoutal a pobavil několik tisíc uživatelů a vysloužil si více než tisíc komentářů. Jeho znění bylo asi takovéto:


„Ahojky, je mi to hrozně trapné a vím, že se mi spousta lidí vysměje, ale je to důležité. Pokud se jmenuješ Michal nebo Mike nebo tak nějak a v sobotu večer si se mnou z baru Zelená jel k tobě domů, prosím ozvi se. Nechala jsem u tebe kabát a v kapse mám klíč, který hrozně potřebuji. Bohužel už si nepamatuji, kde bydlíš, protože jsem pak jela taxíkem rovnou domů a ani pořádně nevím, jak se jmenuješ. Pokud někdo víte, koho myslím, dejte mi prosím vědět."


Co tím chci říct? Pokud jste nepřespali ve vlastním bytě, pořádně si před odchodem zkontrolujte, zdali jste nic nezapomněli.

Když vás zajímá, jak to dopadlo, mohu vám prozradit, že slečna nakonec opravdu našla.


Trapná snídaně

Je jedno, jak dobrá nebo špatná vaše společná noc byla, snídani nikomu nedlužíte. Právě naopak. Hladina alkoholu je nyní na nule, možná vám je špatně, možná trapně a možná ráno prostě nesnídáte. Nesnažte se tedy za každou cenu násilím a křečovitě vyhovět klišé z filmů tím, že budete skákat pro čerstvé rohlíky nebo tančit kuchyní a připravovat míchaná vajíčka.


Neujasněná minulost

Než se necháte pozvat k někomu domů nebo někoho pozvete k sobě, ujasněte si svůj stav. Jste opravdu single nebo máte někde známost, která je přesvědčená o tom, že jste spolu a máte věrný vztah? A pokud single jste, máte opravdu všechno vyřešeno?


Pokud jste čerstvě po rozchodu, mohl by se sex na jednu noc na první pohled jevit jako dobrý nápad a fajn příležitost na odreagování, ale právě když máte tuto představu, neměli byste se do ničeho pouštět. S největší pravděpodobností budete pořád myslet na svého či svou ex a nejpozději na druhý den ráno se zhroutíte.


Jestli jste po rozchodu a pořád ještě doufáte, že se k vám bývalý či bývalá vrátí, taky zadržte. Pokud to opravdu znovu dáte dohromady, dříve nebo později dojde na otázku, zdali jste mezitím někoho měli. Přiznat románek na jednu noc vás

v nejhorším případě může připravit nejenom o šance na nový začátek, ale i o důvěru bývalého partnera či partnerky.


Trochu moc pití

Přespříliš alkoholu není dobré. Když jde o sex, platí toto pravidlo dvojnásobně. Vždycky si tedy uhlídejte hladinu alkoholu v krvi tak, abyste si byli vědomi svých činů a možných konsekvencí a taky, aby případná společná noc byla úspěšná. Jestli jste vypili trošku víc, než by bylo zdrávo, bude lepší, když se na cestu domů vydáte sami a vzrušující dobrodružství necháte na příště.


Nezeptat se na druhé rande

Sex na jednu noc je zpravidla sexem na jednu noc a výjimky potvrzují pravidlo. Moje dobrá kamarádka je například se svým partnerem na jednu noc už patnáct let, z toho jsou osm let svoji. I takové věci se stávají. Pokud jste se tedy právě vzbudili s pocitem, že toto je nejskvělejší člověk, kterého jste kdy potkali nebo alespoň, že vám s ním bylo moc fajn a rádi byste zašli na (další) rande, zeptejte se, zdali má váš protějšek taky zájem. Není co ztratit a jestli jste uhlídali všechny body uvedené výše, neměla by vás negativní odpověď natolik zasáhnout.


Nyní víte, na co dát pozor a na co se připravit a vašemu úspěšnému one night stand by nemělo nic stát v cestě. Jestli se vám článek líbil, zaregistrujte se do našeho newsletteru a nechte se od nás informovat o nových článcích.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
14%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)