Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Pro pány: Jste zadaná?

19.06.2018
Počet shlédnutí: 4866

Milé a pohledné mladé ženy často zažívají jeden z typických scénářů: cizí mladý kluk nebo muž, většinou poněkud stydlivý, začne s povrchní konverzací o nedůležitých tématech a po pár počátečních větách se zeptá, zdali je slečna zadaná.


Pánové, mám pro vás špatnou zprávu: zatím mi není známý jediný případ, kdy tahle otázka fungovala a vzniklo by seznámení. Právě naopak. Tento scénář je jeden z těch pro ženy velmi nepříjemných. Patří totiž do oblasti s názvem „Velmi citlivé a osobní otázky, do kterých ti nic není minimálně do doby, než se pořádně poznáme a já zjistím, co jsi zač".


Ideální seznámení z dívčího a ženského hlediska funguje totiž asi takto:


Žena pozná příjemného sympatického a charismatického muže, který vypadá, že by mohl mít stejné záliby jako ona. Jsou v normálním každodenním kontaktu čím dále více. Tento muž se k ní chová velmi pozorně, příjemně a s respektem, ona se s ním dobře baví a hodně nasměje a zjistí, že mají opravdu nejenom stejné záliby, ale vidí svět stejnýma očima. Taky se více dozví o jeho životě a prozradí mu víc a víc o svém živote. Vyjde i najevo, že jsou oba nezadaní. Navíc se jí tento muž začíná čím dále více i tělesně zamlouvat. Žena s ním dobrovolně tráví víc a víc času, dokonce se nechá pozvat na kafe i na večeři. Začíná se vyvíjet velmi znatelné vzájemné jiskření, které vyvrcholí v polibek, ve všechno, co přijde potom a nakonec v nádherný vztah.


Mimochodem, takto to vypadá i v praxi s tím rozdílem, že se to někdy nezvládne dohnat ke konci, protože pán nebo paní ztratí zájem, objeví se bývalý přítel nebo bývalá přítelkyně, vyjde najevo, že ti dva přece jenom nejsou tak stejní, jak se zdálo atd. Začátek, minimálně po první kafe, je většinou ten samý. Dokonce když se s někým seznámíte v klubu, funguje to stejně, s tím malým rozdílem, že fáze 'každodenní kontakt' se změní ve fázi „zajímavé rozhovory během noci."


Otázka, zdali je slečna či žena zadaná v tomto ideálním průběhu není a ani nebude. Proč? Protože když máte s někým dobrou chemii a povídáte si o vašich životech, vyjde odpověď najevo docela rychle. A pokud tuto otázku posouváte do popředí, znamená to, že nevíte, jak to chodí. Pouhá otázka „Máte přítele?" v sobě totiž skrývá hned několik výroků, na které jsme my ženy velmi citlivé:


Jsem z tebe úplně mimo

Jedním z důvodů, které mladého muže přiměje k tomu zeptat se, zdali má slečna přítele, je, že je z ní úplně mimo. Je tak uchvácen, že chce okamžitě jednat. To je na jednu stranu velmi lichotivé, na druhou stranu to není žádná dobrá báze pro seznámení. Ženy chtějí po boku někoho, kdo se má pod kontrolou, je zodpovědný a umí jednat uváženě. Rychlé akce bez přemýšlení se k tomu nehodí.


Jsi velmi atraktivní

Pokud jste z nějaké slečny tak mimo, že chcete okamžitě jednat, znamená to, že vás upoutala. Pokud ji však znáte zrovna pár chvil, čím vás mohla upoutat? Intelektem? Milým srdcem? Dobrými rozhovory? To sotva. Upoutala vás vzhledem. Ani to není dobrá báze pro jakékoli další snahy. Ženy sice rády vzhledem upoutají, ale muži, kteří je osloví jenom na základě vzhledu, mají zřídkakdy šanci.


Připomíná mi to pána, který se mě jednou ve vlaku před vystupováním ptal, kam jedu a za jakým účelem. Očividně chtěl udržovat konverzaci a já ji očividně chtěla brzdit. Proč? V ten den jsem měla důležitou pracovní schůzku a tak jsem i vypadala: sukně do kolen, lodičky, padnoucí blůza, vypnuté vlasy, hezké náušnice a bezchybný make-up. Připadala jsem si velmi polichocená a ten pán byl nanejvýš atraktivní, ale pořád se mi honilo hlavou, jak musí být povrchní - kdybych tu byla v džínách a triku, jako v ostatní dny, ani by si mě nevšiml.


Zajímáš mě pouze jako potenciální partnerka, jinak ne

Když je někdo jako člověk zajímavý, stojí za to poznat ho blíže. Ne kvůli vztahu, ale kvůli krásným rozhovorům, zajímavým přátelstvím, výměně zkušeností či inspiraci. Pro tyto věci nehraje roli, v jaké životní situaci někdo je a zdali je zadaný nebo ne. Pokud však někdo zvažuje, zdali vstoupit do kontaktu jenom na základě toho, jestli je protějšek zadaný nebo ne, znamená to, že nemá zcela čisté úmysly. To není atraktivní a dokonce to je urážlivé. Je to jako kdyby vaše slečna byla hodnotná jenom jako potenciální partnerka a jinak ne. Ženy něco takového vytuší a pošlou vás hned do pouště.


Nerad investuji do něčeho, co se může ukázat jako ztráta času

Toto je další citlivý bod. Zdali je paní zadaná, se ptáte, abyste věděli, jestli se snažit nebo ne. Znamená to, že nechcete ztrácet čas a investovat do komunikace s někým, s kým dopředu víte, že to nevyjde. To je škoda, protože život takto nefunguje. Buďto věci vycházejí nebo ne, ale garance na úspěch neexistuje a bez risku není zisk. Pokud nejdříve vyzvídáte, jestli jo nebo ne, znamená to, že vám schází odvaha a hrajete život příliš najisto.


O tom, jestli mám šanci, rozhoduje jenom tvůj stav

Otázkou ohledně zadanosti úplně obcházíte volnou vůli slečny. Prozradím vám totiž tajemství: jestli je slečna zadaná nebo ne, nehraje ani nejmenší roli. Důležité je, jestli se jí líbíte, jste jí příjemný a zdali by vás vůbec vzala v potaz jako potenciálního partnera nebo alespoň kamaráda, nebo ne. Pokud jste jí totiž sympatičtí a zaujal jste ji jako člověk, ráda s vámi vstoupí do kontaktu, i kdyby byla zadaná. Dokonce i vztah by nebyl vyloučen. Nebo jste ještě nikdy neslyšel o případech, kdy zadaná žena opustila přítele či muže pro jiného?


Jednou mě na nádraží oslovil cizí pán. Zeptal se: „Můžu vás pozvat na kafe? Teď hned?" No řeknu vám, že ani nevím, jak vypadal a řekla jsem automaticky ne, ale přemýšlela jsem nad ním celý den. Kdybych ho potkala znovu, určitě bych řekla ano, už jenom proto, jak přímý a přidrzlý byl.


Jsem stydlivý a nenapadá mě nic lepšího

Opravdu sebevědomí muži, kteří umí z dívky či ženy vyrazit telefonní číslo v průběhu pár minut, a to tak, že slečna nakonec tajně doufá, že pán zavolá, ti používají jiné taktiky. Jsou přímí, přidrzlí, vtipní a uvolnění. Umí být vtipní a šarmantní, a to působí na většinu žen. Bohužel jsou to ti, co většinou nezavolají, ale alespoň těch pár minut s nimi bylo sladkých. Pokud na to jdete strategií „Jste zadaná?", prozrazujete, že vás toho moc nenapadá a že nemáte moc zkušeností se seznamováním a/nebo jste stydliví. Na tom sice není nic špatného, ale pro většinu žen stydlivost není zrovna atraktivní.


Nevím, co je respekt

Už na začátku jsem podotkla, že otázka, zdali má slečna přítele nebo ne, je velice osobní. Takto osobní otázky se jen tak nekladou a pokud ano, svědčí o nedostatku taktu a působí urážlivě.


Jak tedy na to? Vždy nejdříve získejte pozornost a důvěru, až pak se přibližujte či vyzvídejte. Všechno krok za krokem a citlivě. Pokud tedy nejste George Clooney nebo Ryan Gosling. V tom případě máte určitě celý arzenál výroků a způsobů, jak upoutat pozornost.

 

Jak to s tou pozorností a důvěrou přesně funguje, si řekneme v příštím článku.

Mějte se krásně

Nicole

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)