Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

*Proč si založit profil na seznamce? Abyste získali dvakrát

19.06.2018
Počet shlédnutí: 3964

Každá strana má dvě mince. Vlastně vše na světě je založeno na duálním principu. Prodávající – kupující, pronajímatel – nájemník, sudá – lichá, levá – pravá, složité – jednoduché, atd. To stejné platí při hledání partnera.


Existují dvě skupiny lidí. Jedni, co si profil na seznamce nezakládají a jen vyhledávají v již založených profilech. A druzí, kteří si profil založí všude, kde se dá, nevyhledávají a jen čekají na případné odpovědi.


Obě tyto skupiny fungují jen jednostranně. To znamená, že jejich šance na úspěch jsou po padesáti procentech. Jak však dosáhnout 100% účinnosti a tudíž rychlého, snadného a úspěšného nalezení vytouženého protějšku?


Odpověď je jednodušší, než si možná myslíte. Ano – založit si svůj osobní profil na seznamce. A co je na tak jednoduché věci tolik geniálního? Právě to, že pomocí vašeho profilu získáváte dvakrát. Profitujete oboustranně.


Zaprvé: vyhledáváte mezi profily, jako výše uvedená první skupina. Zadruhé, tím, že máte vytvořený vlastní osobní profil, jste vyhledáváni. A za třetí, což je vlastně další velká výhoda pro obě skupiny, čím více lidí si založí svůj profil, tím více je možností k seznámení, protože je z čeho vybírat.


Ten nejúčinnější postup na světě bývá většinou ten nejjednodušší. Stačí se pouze zamyslet nad tak samozřejmou věcí, jako je osobní seznamovací profil na seznamce. Své šance ještě značně zvýšíte tím, že si svůj profil vytvoříte na několika seznamkách najednou.


Různí lidé totiž používají různé seznamky. Rozhodně zde neplatí pravidlo, že „podle sebe soudím tebe", čili když si myslím, že největší šance na nalezení vhodného protějšku mám, pokud používám seznamku A (například proto, že je největší). Totéž si totiž vůbec nemusí myslet můj potenciální partner, který je právě názoru, že když je na této veliké seznamce A tolik „konkurence, tak zde přece nemůže uspět" a raději zvolí seznamku B, sice menší, s o to však vyšší šancí, že si ho někdo jiný všimne anebo on/ona si všimne někoho dalšího.


Můj názor je dívat se na vše v životě z více různých úhlů pohledu. Myslete na to, že ve všem existují dvě strany. Strana, jenž dává a strana, jenž bere. Hudebník, který hudbu skládá a jeho fanoušek, který jeho hudbu poslouchá. Nebo můj potenciální partner, který mě hledá, ale nemá nikde svůj profil, tudíž já jej nalézt nemohu.


Co si o to myslíte Vy? Komentujte článek na Facebooku a přidejte vaše vlastní zkušenosti.


Váš dopisovatel *Felix

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
25%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)