Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Jak to, že někdo takový nikoho nemá?

19.06.2018
Počet shlédnutí: 3680

Možná se vám už někdy stalo, že jste poznali někoho zdánlivě dokonalého. Muž či žena dobře vypadající, s dobrou prací a finančním zajištěním, uchvacujícím intelektem... a přesto single. V takovém případě člověk nemůže jinak, než se ptát: v čem je problém? Někdy problém v ničem není a někdy naopak ano. Dnes vám odhalím několik možných příčin toho, proč „perfektní" lidé nemají partnera.


Příliš dokonalí

Asi každý z nás si už někdy přál být jiný. Hezčí, bohatší, úspěšnější, hubenější, dokonalejší. Spousta lidí má v hlavě zakořeněnou představu, že bohatým, úspěšným a krásným lidem jde všechno lépe. O hledání partnera ani nemluvě. Koneckonců je úspěch a atraktivita magnetem na zájemce, že ano?


Bohužel ne vždy je to tak. Představte si někoho velmi atraktivního a úspěšného. Představte si osobu preferovaného pohlaví, která by pro vás ztělesňovala dokonalost. A teď mi řekněte, zdali byste si tuto Jessicu Albu či George Cloonyho troufli pozvat na kafe. Pokud jste jako většina lidí, asi spíš ne. Je totiž jasné, že takový člověk má spoustu jiných zájemců či dokonce stejně dokonalého partnera. A tak si tento člověk možná chodí světem a diví se, proč ho nikdo neosloví.


Mimochodem: profesionální fotky s úžasnou vizáží, skvělým světlem, perfektním oblečením a možná trochu photoshopu jsou sice skvělé pro vaše ego, ale v seznamování přes internet ne vždy tím nejlepším nápadem.


Příliš zaneprázdnění

Být atraktivní, mít skvělou postavu, úspěšnou kariéru a dostatek peněz vyžaduje čas. Jako úspěšný krásný člověk jste pracovně vytížení a volný čas trávíte péčí o sebe, setkáními s přáteli, sportem a koníčky (což by tak vlastně měl dělat každý). Umístit tam někam partnera není vůbec jednoduché. A ne každý partner se uspokojí s tím, že jeho drahá polovička má na něj čas pouze jednou týdně někde mezi tréninkem a pracovní večeří. Toto je druhý z důvodů, proč spousta vztahů u úspěšných, sebevědomých a krásných lidí krachuje.


Nechci se vázat

Představte si, že máte všechno na světě, co si přejete. Práci vašich snů, takový příjem, že si můžete dovolit cokoli potřebujete a cokoli si přejete, koníčky, které vás baví, zdravé tělo v té nejlepší formě, přátele a rodinu, která vás podporuje, spoustu akcí a aktivit ve volném čase a vysokou životní kvalitu. A teď mi řekněte: opravdu toužíte po pevném vztahu na celý život? Chcete mít neustále po boku někoho, kdo od vás bude požadovat zodpovědnost? Kdo vás možná bude omezovat? Kdo si bude dělat nárok na váš čas, vaše finance a vůbec, váš život?


Většina lidí hledá partnera proto, že jim v životě něco chybí a proto, že nejsou šťastní. Od vztahu si slibují vyplnění této mezery v životě, a to je jejich vnitřní pohon.


Spousta úspěšných lidí obzvláště v nižším věku si až příliš ráda v klidu užívá života, který si sami upletli. Nezávazný románek ano, ale určitě ne vztah.


Neschopnost kompromisu

Čím je člověk starší a nezávislejší, tím méně je ochotný dělat kompromisy. Pokud máte v životě všechno tak, jak se vám to líbí, nebude jednoduché přijmout vás k tomu, vzdát se něčeho. A už vůbec ne proto, že je tady najednou nějaký partner, který by to rád jinak. Kompromisy jsou však pro vztah nezbytné. I toto může být jeden z důvodů pro to, že „dokonalí" lidé vztah rychle ukončí.


Ani náhodou nechci tvrdit, že všichni úspěšní pohlední lidé jsou zaneprázdnění

a nezávislí egoisti, co touží maximálně po románku. Je dostatek lidí, kteří jsou úspěšní a hledají vztah na celý život. Smyslem tohoto článku je odhalit vám několik možných odpovědí na otázku „Jak je možné, že nikoho nemá?".


A teď konec čtení a hurá do opravdového života plného kontaktu, flirtu, humoru a dalších krásných věcí :)

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)