Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Asi tady stejně nikoho nenajdu, ale..

19.06.2018
Počet shlédnutí: 3266

Připadají vám tato slova povědomá?

Pokud se alespoň někdy díváte na seznamovací inzeráty nebo na seznamky, měla by. Tohle je citát naprosto zoufalého člověka. Zoufalého proto, že očividně považuje tento druh seznamování za bezúčelný, ale přesto ho zkouší. A věci, které stejně nefungují, zkouší jenom zoufalý člověk. Teď se vás ptám: Je takový člověk atraktivní? Není.


Tento člověk je kromě zoufalství i urážlivý. Proč? Protože někde na té seznamce brouzdá i skvělá sebevědomá holka, se kterou se opravdu vyplatí chodit. Vlastně jich tam takových brouzdá docela dost. No a co si tato holka pomyslí, když čte, že tady kluk stejně asi nikoho nenajde? Vůbec nic. Tento profil jednoduše přeskočí. V té větě je totiž znát podtón toho, že tady stejně nikdo normální není. A to je nehezký až urážlivý podtón. Je člověk s urážlivým podtónem atraktivní? Není.


Takže co myslíte, najde onen kluk někoho na té seznamce? Nenajde.


Pokud zastáváte názor, že na seznamkách stejně nikoho nenajdete, nejspíš to pro vás není ten správný způsob seznamování a měli byste zkusit něco jiného.


Nechápejte mne špatně. Je zcela v pořádku mít na věci vlastní názor. Ale k čemu pak inzerát? Není to ztráta času pro dotyčného i pro všechny ostatní, kteří opravdu hledají partnera?


Mimochodem, je tady ještě jiná skupina lidí, která tohle píše. Jsou to romantici, kteří doufají, že je někdo vyvede z omylu a že nakonec přece jenom zažijí romantickou lásku přes internet. Je pravděpodobné, že někdo s takovouto větou v profilu zažije romantickou lásku? Není.


Pokud se tedy přichytíte při tom, začít do profilu, inzerátu nebo kamkoli jinam psát tuto větu, zadržte a raději si pořádně rozmyslete, co vlastně chcete. Já vím. Možná jste prodělali jeden či několik nehezkých vztahů či jste už nějakou dobu sami. To se někdy ztratí naděje a člověk tak nějak nešťastně bloudí světem. V takovém případě byste si měli dát pauzu, něco si dopřát a na seznamování se vrhnout až když se budete cítit o něco lépe. Sami snad taky netoužíte po zoufalém partnerovi. Nebo ano?

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
40%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)