Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Pro ženy: Muži dávají lásku najevo jiným způsobem

29.07.2017
Počet shlédnutí: 30129

Už se vám někdy stalo, že jste byla bláznivě zamilovaná do nějakého muže a nebyla si jistá, zdali to vidí stejně? Skládala jste mu poklony, trávila v koupelně o hodinu déle, předháněla se v pečení moučníků, statečně se s ním dívala na fotbal a celou dobu dumala, zdali vás má taky rád. Možná jste dokonce došla k názoru, že vás rád nemá, koneckonců vám nelichotí, ani vám nijak jinak nedává najevo, že má k vám hlubší city než ke své oblíbené košili.


Dnes vám prozradíme, jak muži komunikují ve věcech lásky a citů, abyste v příštím vztahu jednoznačně poznala, že vás má rád.


Už jste jistě několikrát slyšela, že muži komunikují jinak, než ženy. Mluví méně, přímočařeji a nedělají si hlavu s tím, jak co vyzní. Když muž chce, abyste otevřela okno, řekne vám, ať otevřete okno. Když vy chcete, aby muž otevřel okno, řeknete nejspíš 'tady je ale vedro, viď?'


Když jste domluveni do kina a nechce se vám, řeknete něco jako 'Hm, teď tak nějak nevím, možná ten film není až tak dobrý,' a čekáte, že pána napadne změnit plán. Nebo to vezmete z jiného konce a řeknete 'Víš, co? Mně se nějak do toho kina nechce. Nevadilo by ti, kdybychom dneska dělali něco jiného? Ale teda jenom pokud ti to nevadí, jinak to s tím kinem necháme... jenom jsem si říkala, že je tak hezky a byla by škoda to promarnit.' Muž řekne jednoduše: 'Hele mně se dneska do kina nechce, pojďme raději někam na jídlo'. Je až ironií osudu, že komunikační vzory žen a mužů v oblasti citů a lásky fungují zcela opačně.


Jako žena máte v citech jasno. Zabýváte se jimi už odmala, čtete o nich, bavíte se o nich s kamarádkami, díváte se na ně ve filmech. Víte, jak vypadá vztek, zklamání, překvapení, radost, nejistota, zmatenost, melancholie, frustrace, vzrušenost, soucit, nervozita, touha, pocit výhry, podrážděnost, znechucenost, důvěra, očekávání, vztek, stud i láska.


Když něco cítíte, umíte to precizně a stručně vyjádřit a mnohokrát i vysvětlit, proč to cítíte a co se musí změnit, abyste cítila něco jiného. Když vás vedle partnera zavalí vlna lásky, jednoduše mu řeknete, že ho milujete.


U mužů to funguje jinak. Umíte si představit chlapy v převlékárně před fotbalem, jak se baví o tom, co cítí? O tom, jak jsou zmatení nebo frustrovaní nebo nervózní? Nejspíš ne. Muži se totiž o citech nebaví. Nejenom že se o nich nebaví, oni se v nich nevyznají a ani se o ně nezajímají. Znamená to, že muži nemají city? Ne. Chlapi nejsou stroje a prožívají stejné emoce jako žena. Jediný rozdíl je v tom, že nemají ve svém citovém životě tak jasno jako ženy. Proto se i mnohem hůř vyrovnávají s hádkami a rozchody, proto problémy řeší častěji alkoholem a proto při konfliktech rychle utíkají ze vztahu.


Pojďme však zpátky k tématu láska. Co toto všechno znamená pro váš milostný život? Že vám muž tak rychle sám od sebe neřekne, že vás miluje. Jednak muži o citech neradi mluví a moc to ani neumí a jednak mají podvědomě strach, že vyslovení onoho 'mám tě rád' či 'miluji tě' je k něčemu zaváže, a proto se tomu vyhýbají. No a jak tedy poznáte, že vás muž má rád? Zcela jednoduše! Podívejte se na to, co dělá. Nehledejte přitom růže, šperky či trávník posekaný do tvaru srdce. Dívejte se spíše po umytém autě či opraveném vodovodním kohoutku..


Umyté nádobí a nový antivirus

Muži jsou logičtí a praktičtí tvorové. Když váš milovaný umyl nádobí, nainstaloval vám něco na počítači, pořídil vám obal na mobil nebo ve vašem bytě opravil vodovodní kohoutek, je to naprostý a jednoznačný důkaz lásky. Tedy alespoň pro něj:) Kdyby byl u známé nebo u někoho, na kom mu moc nezáleží, nic by tam neopravoval, ani by s ničím nepomohl. Proč taky? Udělal vám ráno kávu? Zavezl vás do práce? Pro vás normální součást života, pro muže další znak lásky.


Všechny praktické věci, které pro vás muž vyřídí, jsou jeho vyjádřením toho, že vás má rád. Tak, jako my ženy z lásky pečeme či si necháme záležet na tom, abychom dobře vypadaly, pomáhá muž z lásky v domácnosti nebo vás obskakuje.


Já, já, já...

Mluví váš přítel často o sobě? Vykládá vám, co a jak zvládl, udělal, jak je dobrý v práci, jak je dobrý řidič, jak byl dobrý ve škole či na vysoké? Jak skvělý a drahý byl jeho kávovar, co všechno umí jeho auto či jak má dobrou televizi? Dámy podržte se, ale tohle je další, i když pro ženy zcela nelogický, nepochopený a nedoceněný důkaz lásky.


Dovolte mi vysvětlit to. Musíme se přitom opět odvolat na naprosto logické myšlení většiny mužů. Když vás má muž rád, chce, abyste ho taky měla ráda. K tomu, abyste ho měla ráda musíte vědět, jak je skvělý, schopný, bohatý a šikovný. No a k tomu, abyste to věděla vám to musí říct. Pokud váš přítel hodně mluví o sobě, není to proto, že je namyšlený nebo vám chce dát najevo, že je lepší než vy. Ve skutečnosti vám tím říká 'jsem hoden toho, být tvým partnerem' či 'mám veškeré kvalifikace pro to, být ti dobrým mužem'.


Pokud se muž, kterého máte ráda, chlubí, dopřejte mu to. Naslouchejte, obdivujte ho a pak se k němu přitulte a dejte mu pusu za to, jak je skvělý.

Bude vás zbožňovat.


Bojím se o tebe

Trvá na tom, abyste na kole nosila helmu? Zakazuje vám chodit v noci sama domů? Zlobí se, že s kašlem, který trvá již týdny, nejdete k lékaři? A dokonce se zlobí, že si jeho starostí nevážíte? Pro vás buzerace, pro něj jasný znak lásky. Muž, který se o vás bojí, vás miluje. Nechce, aby se vám něco stalo, a to proto, že vás má moc rád. Až budete mít příště diskuzi kvůli tomu, že se chcete večer jít sama projít, vzpoměňte si na to a oceňte svého milého za to, že se o vás strachuje.

 

Nyní, když víte, jak dávají muži najevo náklonnost, budete se snad na vašeho vyvoleného dívat jinak a možná zjistíte, že máte po boku vlastně báječného muže, který vám každý den vyznává lásku.

Pokud patříte k ženám jejichž partner se slovy ‘miluji tě’ a ‘ženským’ vyjádřováním lásky problém nemá, vězte, že to není samožřejmostí.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
11%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)