Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Koho hledám?

29.03.2017
Autor: Nicole
Počet shlédnutí: 5278

V minulém článku jsem psala o tom, jak zjistit kdo jste. Nyní už máte přibližnou představu o tom, jaký typ člověka by se k Vám hodil, protože víte, jaké jsou Vaše vlastnosti, preference a taky co z toho je dočasné a co ne. Kromě toho máte zcela jistě i určitá přání nebo představy o tom, co by Váš partner měl umět a jak byste se s ním měli cítit.


Vezměte si teď prosím znovu tužku a papír, udělejte si klid a začněte si psát, jakého partnera či jakou partnerku si přejete. Napište všechno, co Vás napadne. Každý sen, každou touhu a všechno, co se Vám líbí.


Buďte detailní a popusťte uzdu fantazii.
Je jedno, zdali si myslíte, že na takového člověka máte nebo nemáte. Teď je všechno dovolené. Chci, abyste se opravdu rozepsali a do své představy ponořili natolik, že se ve Vás probere zamilovanost. Napište všechno.


*  Co by ten člověk měl umět?

*  Jak by se měl chovat?

*  Co by Vám měl říkat?

*  Jak by měl vypadat?

*  Co by měl dělat?

*  O čem byste si měli povídat?

*  Jak spolu trávíte čas?


Pokuste se psát v přítomném čase, jako byste toho člověka už dávno znali.

Tento bod je ještě důležitější než psaní o sobě. Zatímco ujasnit si, jaký jste typ člověka a s kým můžete nebo nemůžete dlouhodobě žít je důležité, abyste se vyznali ve své osobnosti, ještě Vám to nepomůže najít toho pravého partnera.


Abyste mohli někoho najít, musíte nejdříve vědět, koho hledáte. Jakmile si ujasníte, koho hledáte, nemusíte nic dál dělat. Proč? Protože Vaše podvědomí je nyní naprogramováno a samo Vás zavede tam, kam chcete jít.


Vrcholoví sportovci a spousta známých osobností využívají tuto techniku a pravidelně píší o svých snech a představách nebo provádějí takzvané vizualizace, ve kterých si detailně představují, jak svého cíle dosáhli.


To proto, že vědí, že jejich podvědomí je přímo napojené na věci, které kolem sebe vnímají a které ne. Pokud pravidelně svému podvědomí ukazujete, na co se má soustředit, je pouze otázkou času, než to najdete.


Svůj seznam si dobře uschovejte.
Zítra a pozítří se na něj ještě jednou podívejte. Možná Vás napadnou nějaké další důležité věci, které byste rádi doplnili nebo možná budete chtít něco přeformulovat či úplně škrtnout. Hrajte si s tím seznamem tak dlouho, dokud nebudete mít pocit, že všechno sedí.


Až bude Váš seznam perfektní a budete s ním spokojení, uložte si ho buď někam, kde ho budete mít na očích nebo jednoduše někam, kde ho najdete. Jednou za čas si ho můžete přečíst a ponořit se do něj. Ten správný přítel či přítelkyně přijde sám/sama.


To ale neznamená, že budete sedět doma a čekat, až na vás zazvoní. Musíte mu jít naproti. Báječným prostředkem je právě internetová seznamka. A jak to udělat, abyste se rychle seznámili s ideálním partnerem? To se dozvíte v našem kurzu Jak se seznámit na internetu.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)